Ο υπουργός Τουρισμού της Ταϊλάνδης ανοίγει το Φεστιβάλ Γέφυρας Sarasin

Phang Nga -

Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης εγκαινίασε επίσημα το Φεστιβάλ Γέφυρας Sarasin.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Sarasin Bridge Festival θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή (17 Φεβρουαρίουth) έως την Κυριακή (19 Φεβρουαρίουth) για την προώθηση του τουρισμού στο Phang Nga και στο Phuket, βόρεια του Πουκέτ.

Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Phiphat Ratchakitprakarn εγκαινίασε επίσημα το φεστιβάλ στις 7:00 το Σάββατο (17 Φεβρουαρίου).th) στη Νύφη Σαρασίν. Η γέφυρα Sarasin ήταν η πρώτη γέφυρα που συνέδεσε το νησί Πουκέτ με την ηπειρωτική χώρα Phang Nga. Η τουριστική εκστρατεία είναι να συνδέσει το Phang Nga και το Phuket «City to City».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.