ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δύο αλλοδαποί και τρεις Ταϊλανδοί συνελήφθησαν στο Πατόνγκ του Πουκέτ μετά από διαμάχες μετά από διαμάχη αγώνων μοτοσικλέτας

Πατόνγκ –

Δύο αλλοδαποί και τρεις Ταϊλανδοί συνελήφθησαν μετά από καυγάδες για αγώνες μοτοσικλετών στην Πατόνγκ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια ομάδα ξένων μοτοσικλετιστών φέρεται να προειδοποιήθηκε ότι ήταν δημόσια ενόχληση πριν ξεσπάσει καυγάς με ντόπιους στην οδό Bangla στην Πατόνγκ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι έλεγξε βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και εντόπισε πέντε άτομα που εμπλέκονται στο περιστατικό, τα οποία ήταν δύο Σουηδοί υπήκοοι και τρεις Ταϊλανδοί.

Ένας από αυτούς είναι ένας μοτοσικλετιστής ταξί. Παραδέχτηκε ότι συμμετείχε στις μάχες αφού προειδοποίησαν μια ομάδα ξένων μοτοσικλετιστών ότι δεν τους επιτρέπεται να οδηγούν στην οδό Bangla παρά μόνο με την άδεια των αξιωματικών επιβολής του νόμου. Οι ξένοι μοτοσυκλετιστές ήταν απογοητευμένοι και θυμωμένοι προτού προσβάλουν φραστικά τους Ταϊλανδούς με υβριστικά λόγια που οδήγησαν σε σωματική σύγκρουση.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι οι πέντε ύποπτοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σωματική και ψυχική βλάβη και τσακώνονται δημόσια. Και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ζήτησαν συγγνώμη μεταξύ τους. Ωστόσο, και τα πέντε άτομα θα οδηγηθούν στο δικαστήριο του Πουκέτ Κουάενγκ σήμερα (17 Φεβρουαρίουth) για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.