Τροποποιημένα σκάφη Krabi Long-tail αναποδογύρισαν τρεις φορές μέσα σε δύο μήνες με δύο θανάτους και πολλούς τραυματίες

Κράμπι –

Το Ναυτικό Γραφείο του Krabi έχει προσκαλέσει περίπου 80 σκάφη με μακριά ουρά στο Κράμπι, τα οποία τροποποιήθηκαν με την προσθήκη στέγης μετά την ανατροπή τριών σκαφών με μακριά ουρά με δύο θανάτους και πολλούς τραυματίες μέσα σε δύο μήνες.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Δύο ξένοι τουρίστες και ένας καπετάνιος σκάφους διασώθηκαν μετά την ανατροπή μιας μακροουράς βάρκας στο Κράμπι.

Μια μητέρα από τη Μαλαισία και η εξάχρονη κόρη της ανακοινώθηκαν νεκροί μετά την ανατροπή ενός σκάφους με μακριά ουρά στο Κράμπι.

Εννέα Σουηδοί τουρίστες επέζησαν μετά την ανατροπή ενός σκάφους με μακριά ουρά στο Κράμπι.

Ο διευθυντής του Ναυτικού Γραφείου Krabi, κ. Mana Nuanwan, είπε στο Phuket Express χθες (16 Φεβρουαρίου) ότι τα τρία σκάφη με μακριά ουρά που εμπλέκονται στα παραπάνω τρία περιστατικά είχαν όλα τροποποιηθεί προσθέτοντας στέγες για υπηρεσίες VIP.

Οι στέγες είχαν προκαλέσει περισσότερο άνεμο να επηρεάσει τα σκάφη και αύξησαν το βάρος των σκαφών, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει τα περιστατικά ανατροπής.

Υπάρχουν περίπου 80 σκάφη με μακριά ουρά στο Krabi, τα οποία τροποποιήθηκαν με στέγες, είπε η Mana στο Phuket Express. Όλοι τους καλούνται να επανεξεταστούν για ασφάλεια στο Krabi Marine Office πριν από το Φεστιβάλ Songkran στο οποίο περισσότεροι τουρίστες θα επισκεφθούν το Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.