Μεγάλη τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα διασώθηκε στο νησί Samui

Νησί Samui, Surat Thani-

Μια τεράστια, τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα με γεράκια σώθηκε αφού ξεβράστηκε σε μια παραλία στο νησί Σαμούι.

Ο δήμος Koh Samui είπε στο Phuket Express ότι οι κάτοικοι της περιοχής βρήκαν μια τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα στην παραλία Ao Phang Gar στην υποπεριφέρεια Taling Ngam. Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Samui κ. Chayaphon Intarasupa πήγε στην παραλία για να επιθεωρήσει την περιοχή.

Βρήκαν μια θαλάσσια χελώνα γεράκι, η οποία είχε πλάτος 77 εκατοστά, μήκος 80 εκατοστά και βάρος 70 κιλά. Δεν βρέθηκε κωδικός μικροτσίπ στη χελώνα. Στο καβούκι του βρέθηκε βαριά πληγή.

Η χελώνα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων στον Κεντρικό Κόλπο της Ταϊλάνδης στο Chumphon για θεραπεία και θα απελευθερωθεί ξανά στη θάλασσα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.