Ο τουρισμός Surat Thani σημειώνει την υψηλότερη ανάπτυξη στην Ταϊλάνδη

Surat Thani -

Ο τουρισμός Surat Thani που περιλαμβάνει τα νησιά Samui, Phangan και Tao (Turtle) έχει σημειώσει την υψηλότερη ανάπτυξη στη χώρα με τα έσοδα από τον τουρισμό να αυξάνονται κατά 900% από 600% αύξηση των τουριστών από έτος σε έτος.

Ο Κυβερνήτης του Surat Thani κ. Witchawut Jintoe είπε στην Phuket Express ότι σύμφωνα με το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού, πέρυσι τα έσοδα του Surat Thani από τον τουρισμό ήταν 27.66 δισεκατομμύρια μπατ. Ο αριθμός έχει αυξηθεί κατά 912.04 τοις εκατό από το 2021. Υπήρχαν 3,690,642 επισκέπτες πέρυσι, που ήταν αύξηση 666 τοις εκατό από το 2021.

«Αυτοί οι αριθμοί έδειξαν ότι η αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό της επαρχίας Surat Thani είναι η υψηλότερη στην Ταϊλάνδη», πρόσθεσε ο κ. Witchawut.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.