Ιογενής οδική διαμάχη Bangla μεταξύ ξένων μοτοσικλετιστών και ντόπιων Ταϊλανδών στο Πουκέτ, τραβήξτε την προσοχή της αστυνομίας

ΒΙΝΤΕΟ: Daynis Skorsez

Πατόνγκ –

Μια ομάδα ξένων μοτοσικλετιστών φέρεται να προειδοποιήθηκε ότι ήταν δημόσια ενόχληση πριν ξεσπάσει καυγάς με ντόπιους στην οδό Bangla στην Πατόνγκ.

Ένα viral βίντεο με ανθρώπους να τσακώνονται στην οδό Bangla έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες το βράδυ (15 Φεβρουαρίουth). Το TPN media αποφάσισε να μην μεταδώσει το κλιπ λόγω υλικού που μπορεί να ενοχλήσει τους ευαίσθητους θεατές.

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ, υποστράτηγος Sermpan Sirikong είπε στο Phuket Express ότι το περιστατικό αφορούσε πολλούς ξένους δρομείς μοτοσικλετών που προκαλούσαν δημόσια αναστάτωση στο τέλος του δρόμου Bangla. Οι ντόπιοι και η αστυνομία προσπαθούσαν να τους προειδοποιήσουν να σταματήσουν και να σταματήσουν αλλά δεν άκουσαν.

Οι ξένοι μοτοσικλετιστές φέρεται να έσπρωξαν πρώτα τους ντόπιους κατοίκους της Ταϊλάνδης πριν οι ντόπιοι εξοργιστούν περισσότερο και αρχίσουν οι μάχες. Η αστυνομία της Πατόνγκ έφτασε και τελικά σταμάτησε και τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές, αν και οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους τράπηκαν σε φυγή. Οι ντόπιοι είπαν σε συνδεδεμένο ταϊλανδικό Τύπο ότι οι μοτοσικλετιστές ήταν Γάλλοι.

Η αστυνομία της Πατόνγκ συνεχίζει την έρευνά της.

Μπορεί να σας αρέσουν αυτά:

Σαράντα τέσσερις ξένοι οδηγοί συνελήφθησαν στην Πατόνγκ επειδή δεν είχαν άδεια οδήγησης.

Ο Επικεφαλής του Προξενείου του Γαλλικού Γραφείου στο Πουκέτ συναντήθηκε με την αστυνομία της Πατόνγκ μετά τη σύλληψη 20 Γάλλων μοτοσικλετιστών.

Ένας Γάλλος αναβάτης μοτοσικλέτας κατηγορήθηκε για χτύπημα και τρέξιμο μετά από σοβαρούς τραυματισμούς ενός Ταϊλανδού πεζού στην Πατόνγκ.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.