ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι η γυναίκα από την Ταϊλάνδη βρέθηκε απαγχονισμένη στο Πατόνγκ δεν είναι φόνος, Καναδός που συνελήφθη πιθανότατα δεν εμπλέκεται

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας Surachate "Big Joke" Hakparn επιβεβαίωσε ότι μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη που βρέθηκε κρεμασμένη στην Patong δεν ήταν θύμα δολοφονίας και ο Καναδός φίλος της που κρατήθηκε σε ένα αεροδρόμιο προσπαθώντας να φύγει από την Ταϊλάνδη πιθανότατα δεν εμπλέκεται.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Καναδός που επρόκειτο να εγκαταλείψει το Βασίλειο της Ταϊλάνδης ανακρίνεται αφού η Ταϊλανδή φίλη του βρέθηκε απαγχονισμένη στην Πατόνγκ. Η οικογένειά της δεν πιστεύει ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας Surachate «Big Joke» Hakparn είπε στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης: «Από μια πλήρη έρευνα σκηνής από την Εγκληματολογική Αστυνομία του Πουκέτ και την Αστυνομία του Patong, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της κυρίας Wanwisa δεν συνεπαγόταν φόνο».

«Μια συνομιλία LINE έδειξε ότι η κυρία Wanwisa και ο Καναδός φίλος της είχαν μαλώσει στο παρελθόν για τη ζήλια, αλλά πιστεύουμε ότι αυτό δεν οδήγησε σε φόνο. Η αστυνομία της Πατόνγκ το διευκρίνισε στον αδερφό της. Ωστόσο, εξακολουθούμε να περιμένουμε τη νεκροτομή για να βρούμε την ακριβή αιτία θανάτου», πρόσθεσε ο Big Joke.

Ο αδερφός της, ο κ. Kreangsak Riwklang, είπε στο Phuket Express ότι εάν τα τελικά αποτελέσματα της νεκροψίας δείξουν ότι η Wanwisa έβαλε τέλος στη ζωή της μόνη της, η οικογένειά τους θα πρέπει να παραδεχτεί ότι ο Καναδός φίλος δεν εμπλέκεται και θα απαλλαγεί από οποιεσδήποτε κατηγορίες. να φύγει από την Ταϊλάνδη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.