Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, πέντε τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από σύγκρουση φορτηγών στο Κράμπι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Krabi Pitak Pracha Rescue Foundation

Κράμπι –

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι διαπιστώθηκαν νεκροί στο σημείο, ενώ άλλοι πέντε τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από σύγκρουση δύο φορτηγών στο Κράμπι.

Το Ίδρυμα διάσωσης Krabi Pitak Pracha αναφέρει ότι ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα σήμερα το πρωί (16 Φεβρουαρίουth) στην οδό Petch Kasem στο Tap Prik, Mueang Krabi.

Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο και βρήκαν δύο νταλίκες στην άκρη του δρόμου. Πέντε άνθρωποι πέθαναν στο σημείο, ενώ άλλοι πέντε τραυματίστηκαν σοβαρά. Μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Όλοι είναι Ταϊλανδοί.

Σε ένα φορτηγό Mitsubishi επέβαιναν οκτώ άτομα, τα περισσότερα από τα οποία ασχολούνται με γαρίδες. Τρεις από αυτούς τραυματίστηκαν σοβαρά. Πέντε άνθρωποι διαπιστώθηκαν νεκροί στο σημείο, τρία άτομα στην καμπίνα του φορτηγού και δύο στο πίσω μέρος του κρεβατιού του φορτηγού.

Δύο άτομα που επέβαιναν σε άλλο φορτηγό τραυματίστηκαν σοβαρά. Ταξίδευαν από το Kampaeng Phet στην κεντρική Ταϊλάνδη προς το Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.