Το Πουκέτ ενισχύει τον τουρισμό με την τέχνη του δρόμου

Πουκέτ -

Η πόλη του Πουκέτ ενισχύει τον τουρισμό της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ με την τέχνη του δρόμου.

Ο δήμαρχος της πόλης του Πουκέτ Saroj Angkanapilart είπε στο Phuket Express, «Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε Κινέζους και ξένους τουρίστες από όλο τον κόσμο για να επισκεφθούν την όμορφη Παλιά Πόλη του Πουκέτ και να γνωρίσουν τον τοπικό τουρισμό. Υπάρχουν δραστηριότητες όλο το χρόνο για τους τουρίστες».

«Υπάρχουν πολλά ορόσημα στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ, όπως ο κύκλος Surin, ο κύκλος Suriyadet, η Chartered Intersection και πολλά άλλα. Έχουμε επίσης διακοσμήσει την παλιά πόλη του Πουκέτ με τέχνη του δρόμου για να παρουσιάσουμε την τοπική ζωή και τον πολιτισμό.» συνέχισε ο δήμαρχος.

«Η τέχνη του δρόμου μπορεί να δει κανείς στους τοίχους γύρω από την Παλιά Πόλη του Πουκέτ. Η τέχνη μπορεί επίσης να προσελκύσει τουρίστες, καθώς στους περισσότερους Ταϊλανδούς και ξένους τουρίστες αρέσει να βγάζουν φωτογραφίες. Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τους τουρίστες να έρθουν και να δουν περισσότερα street art που έχουμε παρουσιάσει.» κατέληξε ο δήμαρχος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.