Λήφθηκαν νομικές ενέργειες κατά τριών παράνομων οδηγών ταξί στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Νομικές ενέργειες κατά τριών παράνομων οδηγών ταξί στο Πουκέτ.

Το Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ (PLTO) ανέφερε χθες (14 Φεβρουαρίου) ότι από τις 9:00 π.μ. έως το μεσημέρι οι αρμόδιοι αξιωματούχοι έστησαν ένα σημείο ελέγχου κοντά στη διασταύρωση Si Kor στο Kathu όπου πολλά οχήματα κατευθύνονταν προς τον λόφο Patong.

Τρεις οδηγοί αυτοκινήτων ταξί βρέθηκαν να χρησιμοποιούν προσωπικά οχήματα για να μεταφέρουν τουρίστες ως παράνομα ταξί (Μαύρες πινακίδες). Σε όσους παραβάτες οδηγούς ταξί θα επιβληθούν πρόστιμο και η άδεια οδήγησης θα ληφθεί υπόψη για 90 ημέρες αναστολής.

Το Phuket Express σημείωσε ότι οι «Μαύρες πινακίδες» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως από το PLTO για ένα προσωπικό όχημα (με λευκή πινακίδα κυκλοφορίας, ειρωνικά), αλλά διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά επιβατών ως παράνομο ταξί.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ ερευνούν αφού έχουν λάβει πολλές καταγγελίες ότι πολλοί αλλοδαποί νοικιάζουν αυτοκίνητα για παράνομες υπηρεσίες ταξί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.