Το έξυπνο λεωφορείο του Πουκέτ εκδίδει νέο χρονοδιάγραμμα

Πουκέτ -

Το Smart Bus του Πουκέτ εξέδωσε νέο χρονοδιάγραμμα ξεκινώντας από χθες (14 Φεβρουαρίου) από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, βόρεια του Πουκέτ προς το Ραουάι, νότια του Πουκέτ.

Το έξυπνο λεωφορείο του Πουκέτ αναφέρει ότι η εταιρεία παρέχει 17 διαδρομές την ημέρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ προς την Πατόνγκ προς το Ραβάι και 17 γύρους με επιστροφή, που είναι συνολικά 34 γύροι την ημέρα.

Η υπηρεσία λειτουργεί καθημερινά από τις 6:20 π.μ. έως τις 0:10 π.μ. Η υπηρεσία Smart Bus λειτουργεί ωριαία (κάθε 30 λεπτά τις ώρες αιχμής). Η χρέωση είναι 100 μπατ για το ταξίδι. Η υπηρεσία παρέχει επίσης κάρτα 1 ημέρας, πάσο 3 ημερών και κάρτα 10 ημερών για τους επιβάτες που επιθυμούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία.

Η εταιρεία έχει συζητήσεις με το Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ για να προσπαθήσει να αυξήσει τον αριθμό των δρομολογίων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.phuketsmartbus.com

»

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.