Ο Ταϊλανδός συναντά επιτέλους τη φίλη του στο Διαδίκτυο μετά από 1200 χλμ ταξίδι για πρόταση γάμου, είπε ναι!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod English

Εθνική -

Ένας αποφασισμένος Ταϊλανδός συνάντησε τελικά τον έρωτα της ζωής του αυτοπροσώπως αφού διέσχισε 1200 χλμ. με τα πόδια. Ο άντρας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου, έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του που γνώρισε στο TikTok και η απάντησή της ήταν Ναι!

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Ταϊλανδός βρίσκεται σε μια επίπονη αποστολή για να αποδείξει την αληθινή του αγάπη σε μια γυναίκα που γνώρισε στο Διαδίκτυο. Ξεκινώντας από την πόλη του στην επαρχία Nakhon Nayok, ο άνδρας διανύει 1200 χιλιόμετρα με τα πόδια για να φτάσει στον έρωτα της ζωής του στην επαρχία Satun την πιο ρομαντική μέρα στην Ταϊλάνδη — την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο κ. Suthep "Maew" Lomjit, ένας Ταϊλανδός στα 52 του χρόνια, έκανε πεζοπορία 1,200 χλμ. από την πόλη του στην επαρχία Nakhon Nayok στην κεντρική Ταϊλάνδη τον περασμένο μήνα για να συναντήσει προσωπικά την κοπέλα του που γνώρισε για πρώτη φορά στο Διαδίκτυο στη Νότια επαρχία του Σατούν.

 

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.