Η TAT λέει «Ένα εκατομμύριο ευχαριστώ» στους Ινδούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Πραγματοποιήθηκε πριν από το SATTE 2023, η εκδήλωση στο Νέο Δελχί είναι να ευχαριστήσει τους εταίρους της ταξιδιωτικής βιομηχανίας στην Ινδία για την προώθηση της Ταϊλάνδης ως προτιμώμενου προορισμού μεταξύ των Ινδών, από τους οποίους σχεδόν 1 εκατομμύριο έχουν επισκεφθεί το 2022.

Μπανγκόκ, 9 Φεβρουαρίου 2023 – Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) φιλοξένησε την εκδήλωση «A Million Thanks: Amazing Thailand Night Reception» στο Νέο Δελχί για να ευχαριστήσει την ινδική ταξιδιωτική βιομηχανία για την προώθηση της Ταϊλάνδης ως προτιμώμενου τουριστικού προορισμού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν από το SATTE 2023, στο οποίο η TAT έφερε μια ισχυρή αντιπροσωπεία της Ταϊλάνδης να παρευρεθεί για 14η φορά.

Ο κ. Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτης του TAT, δήλωσε: «Η Ινδία ήταν και ήταν πάντα μια σημαντική και πρωταρχική τουριστική αγορά για την Ταϊλάνδη. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους τους συνεργάτες του κλάδου μας στην Ινδία που βοήθησαν στην ενίσχυση της θετικής εικόνας της Ταϊλάνδης ως δημοφιλούς προορισμού για τους Ινδούς ταξιδιώτες».

Το 2022, η Ταϊλάνδη κατέγραψε πάνω από 11 εκατομμύρια ξένους επισκέπτες. Από αυτά, σχεδόν 1 εκατομμύριο ήταν από την Ινδία, καθιστώντας την τη δεύτερη μεγαλύτερη πηγή τουριστικών αγορών για την Ταϊλάνδη – μετά τη Μαλαισία – και τη μεγαλύτερη ομάδα ταξιδιωτών που φτάνουν αεροπορικώς. Το 2023, περίπου 1.4 εκατομμύρια Ινδοί τουρίστες αναμένεται να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη.

Οι Ινδοί τουρίστες έμειναν κατά μέσο όρο 7.23 νύχτες στην Ταϊλάνδη, με τα έξοδα ταξιδιού κατά μέσο όρο στα 35,240 μπατ ανά άτομο.

Οι Ινδοί τουρίστες είναι μεταξύ εκείνων που πληρούν τις προϋποθέσεις για βίζα κατά την άφιξη (VOA) και μπορούν να απολαύσουν παρατεταμένη περίοδο παραμονής στην Ταϊλάνδη 30 ημερών (από 15 ημέρες) με ισχύ έως τις 31 Μαρτίου 2023.

Στη ρεσεψιόν, επαγγελματίες της ινδικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας και μέλη των μέσων ενημέρωσης ενημερώθηκαν επίσης για τα τουριστικά προϊόντα και τις εμπειρίες της Ταϊλάνδης. Η συνεδρία «Amazing Thailand Destination Presentation» παρουσιάστηκε από τον κ. Tanes Petsuwan, Αναπληρωτή Κυβερνήτη της TAT για Διεθνές Μάρκετινγκ – Ασία και Νότιο Ειρηνικό.#

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.