Ο ύποπτος που εμπλέκεται στη δολοφονία επιχειρηματίας στο Πουκέτ συνελήφθη μετά από 15 χρόνια

Πουκέτ -

Ένας καταζητούμενος ύποπτος που συμμετείχε στη δολοφονία μιας επιχειρηματία στο Πουκέτ συνελήφθη στο Nakhon Si Thammarat μετά από 15 χρόνια.

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) ανέφερε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι συνέλαβε έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Wiriyo, 55 ετών, στο Nakhon Si Thammarat.

Η σύλληψη ακολούθησε ένα περιστατικό στο οποίο μια ομάδα έξι υπόπτων άνοιξε πυρ εναντίον ενός ζευγαριού στο Πουκέτ, ενός επιχειρηματία και μιας γυναίκας. Η επιχειρηματίας διαπιστώθηκε ο θάνατος της στο σημείο, ενώ ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε σοβαρά.

Πέντε άλλοι ύποπτοι συνελήφθησαν προηγουμένως. Ο τελευταίος ύποπτος, ο κ. Wiriyo, φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε προσληφθεί για να οδηγήσει μια μοτοσικλέτα με έναν ένοπλο. Έλαβε 10,000 μπατ ως αναβάτης.

Παραμένει υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.