Πολλοί ξένοι τουρίστες επισκέπτονται το νησί Samui για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Νησί Samui, Surat Thani -

Πολλοί ξένοι τουρίστες επισκέπτονται το νησί Samui στο Surat Thani για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Γενικός Διευθυντής της Lomprayah Catamaran Company που παρέχει υπηρεσίες πορθμείων και ταχύπλοων, κ. Kitthi Stephen Tharaputthi, δήλωσε στο Phuket Express ότι από την Παρασκευή (10 Φεβρουαρίουth) πολλοί ξένοι τουρίστες έχουν ταξιδέψει στο νησί Samui για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Ευρωπαίοι.

Αναχώρησαν από το Chumphon, το νησί Tao και το Phangan για το νησί Samui στο Surat Thani. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δωμάτια και τα εστιατόρια είναι γεμάτα τουρίστες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.