Γάλλοι τουρίστες διασώθηκαν αφού χάθηκαν στη ζούγκλα του Πουκέτ

Πουκέτ -

Δύο Γάλλοι τουρίστες διασώθηκαν αφού χάθηκαν στη ζούγκλα στο Thalang.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Sirinat, κ. Sorasak Rananan, δήλωσε στο Phuket Express ότι την Κυριακή (12 Φεβρουαρίουth) στις 10:22 ειδοποιήθηκαν από τον δήμαρχο του χωριού στην υποπεριφέρεια Sakoo ότι δύο αλλοδαποί τουρίστες χάθηκαν στο δάσος μέσα στο εθνικό πάρκο.

Οι αξιωματικοί του εθνικού πάρκου, η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ και ο αρχηγός του χωριού πήγαν για έρευνα σε ένα μονοπάτι της φύσης στο Baan Nai Thon μέσω της τοποθεσίας που έστειλαν οι τουρίστες.

Στις 0.40 π.μ. της Δευτέρας (13 Φεβρουαρίουth) οι δύο Γάλλοι τουρίστες βρέθηκαν σώοι. Αναγνωρίστηκαν από την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ, αλλά αργότερα ζήτησαν να αποκαλυφθούν τα ονόματά τους κατόπιν αιτήματός τους. Είπαν ευχαριστώ σε όλους τους αξιωματικούς και τους χωρικούς.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.