Τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν με 400,000 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Chumphon

Chumphon, Νότια Ταϊλάνδη –

Τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν με 400,000 χάπια μεθαμφεταμίνης που κατασχέθηκαν στο Chumphon.

Το Γραφείο Καταστολής Ναρκωτικών είπε σήμερα στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (9 Φεβρουαρίου) συνέλαβαν τέσσερις υπόπτους που ήταν ο κ. Supot Sangprajong, 42, ο κ. Puwadon Longguea, 35, ο κ. Suwit Raksachon, 46, και η κα Nitayanart Raksachon, 34. Συνελήφθησαν σε κεντρικό σημείο ελέγχου στην οδό Petchkasem (οδός Μπανγκόκ – Τσουμφόν). Από αυτούς κατασχέθηκαν 400,000 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Το Γραφείο Καταστολής Ναρκωτικών είπε στο Phuket Express ότι έλαβαν μια πληροφορία από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι μια τεράστια ποσότητα χαπιών μεθαμφεταμίνης μεταφερόταν στη νότια Ταϊλάνδη. Ένα φορτηγό και ένα αυτοκίνητο με τους τέσσερις υπόπτους βρέθηκαν με 400,000 χάπια μεθαμφεταμίνης. Παραδέχτηκαν ότι έρχονταν από τα βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης.

Όλοι οι ύποπτοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό μεγαλύτερων αντιπροσώπων.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.