Εκατό ζευγάρια εγγράφονται για γάμο στο Πουκέτ την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πουκέτ -

Περισσότερα από 100 ζευγάρια από την Ταϊλάνδη και τα ξένα έχουν καταγράψει πιστοποιητικά γάμου σήμερα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίουth) στην περιοχή Mueang Phuket.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Mueang Phuket κ. Pairoj Srilamum έκανε παρουσιάσεις στο γραφείο όπου περισσότερα από 100 ζευγάρια εγγράφηκαν για πιστοποιητικά γάμου.

Ο κ. Pairoj είπε ότι στα 20 πρώτα ζευγάρια δόθηκαν δωρεάν κουπόνια για δωμάτια ξενοδοχείου. Κάθε ζευγάρι έχει την ευκαιρία να διαλέξει ένα εισιτήριο για ένα χρυσό αντικείμενο αξίας 7,500 μπατ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.