Ο οδηγός Minivan του Phuket έχει ανασταλεί η άδεια οδήγησης για 90 ημέρες μετά το παιχνίδι στο κινητό τηλέφωνο - VIDEO

Πουκέτ -

Η άδεια οδήγησης ενός μίνι βαν έχει ανασταλεί για 90 ημέρες και του επιβλήθηκε πρόστιμο 2,000 μπατ αφού βρέθηκε να παίζει παιχνίδια στο κινητό ενώ οδηγούσε με επιβάτες.

Ένα βίντεο με οδηγό μίνι βαν που έπαιζε παιχνίδια στο κινητό ενώ οδηγούσε είχε γίνει viral στα social media χθες το πρωί (13 Φεβρουαρίουth). Το βίντεο κλιπ καταγράφηκε από επιβάτη.

Ο επικεφαλής του γραφείου χερσαίων μεταφορών του Πουκέτ (PLTO) κ. Atcha Buajan είπε στο Phuket Express ότι ο οδηγός του μίνι βαν αναγνωρίστηκε γρήγορα και κλήθηκε σε συνάντηση χθες το απόγευμα. Το όνομα και η ηλικία του οδηγού του μίνι βαν δεν δόθηκαν από τον αξιωματούχο. Η άδεια οδήγησης του οδηγού θα ανασταλεί για 90 ημέρες και θα του επιβληθεί πρόστιμο 2,000 μπατ.

Ο οδηγός είπε ότι μετέφερε έξι ξένους τουρίστες και έναν Ταϊλανδό τουρίστα από την προβλήτα Rassada στο Mueang Phuket στο Patong. Παραδέχτηκε ότι έπαιξε το παιχνίδι (SLOTS) ενώ οδηγούσε αλλά ισχυρίστηκε αυτή ήταν η πρώτη φορά που το έκανε ποτέ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.