ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πατόνγκ λέει ότι Καναδός που δήλωσε ότι δέχθηκε επίθεση αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό του, δεν τον έκλεψαν

Πατόνγκ –

Ένας Καναδός που φέρεται να δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα πέντε ανδρών στην Πατόνγκ αρνήθηκε να πληρώσει για το φαγητό και τα ποτά του σε ένα εστιατόριο πριν το συμβάν, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ο οποίος λέει μια πολύ διαφορετική ιστορία από τον τουρίστα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Πέντε άνδρες φέρεται να επιτέθηκαν σε έναν Καναδό πριν πάρουν το ρολόι του και τα μετρητά του στην Πατόνγκ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express σήμερα το απόγευμα (13 Φεβρουαρίουth) ότι μια ιδιοκτήτρια εστιατορίου κοντά στην παραλία Patong, η οποία αναγνώρισε δημόσια μόνο ως κυρία Tuenjai, και τρία από τα μέλη του προσωπικού της συναντήθηκαν με την αστυνομία για να δώσουν την δική τους εκδοχή για τα γεγονότα.

Η κυρία Tuenjai είπε στην αστυνομία ότι ο Καναδός αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό του, ήταν πολύ μεθυσμένος και έσπρωξε το προσωπικό της. Φέρεται επίσης να προκάλεσε τους υπαλλήλους να τον πολεμήσουν, οπότε ξεκίνησε η επίθεση που ο Καναδός ισχυρίστηκε ότι ήταν απρόκλητη.

Σύμφωνα με τον Tuenjai, άλλα μέλη του προσωπικού προσπάθησαν να σταματήσουν τον καυγά και το προσωπικό που εμπλέκεται δεν ήταν πέντε ενήλικες αλλά όλοι έφηβοι. Κανένας από το προσωπικό δεν πήρε το ρολόι και τα χρήματα του Καναδού, πρόσθεσε ο Tuenjai.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι ο Καναδός δεν είχε υποβάλει ακόμη επίσημη, επίσημη αναφορά και θέλει να μιλήσει ξανά μαζί του για να εξετάσει και τις δύο πλευρές της ιστορίας.

Ωστόσο, ο Καναδός φέρεται να άφησε το Πουκέτ και να πάει στο νησί Phi Phi στο Krabi. Η αστυνομία προσπαθεί τώρα να επικοινωνήσει μαζί του, λέγοντας ότι δεν θα βγάλει βιαστικά συμπεράσματα και θα εξετάσει το CCTV και θα ακούσει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη στο πλαίσιο της έρευνάς τους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.