Οι δονήσεις έγιναν αισθητές στο Phang Nga μετά από αναφορές σεισμού - VIDEO

Phang Nga, Νότια –

Ένας σεισμός αναφέρθηκε σήμερα το απόγευμα (13 Φεβρουαρίου) στην περιοχή Kapong με δονήσεις που έγιναν αισθητές στην περιοχή Kapong και Takua Pa kf Phang Nga.

Το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) ανέφερε στις 2:43 για σεισμό στην υποπεριοχή Tha Na στο Kapong. Ο σεισμός ήταν 3.7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σε βάθος περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων.

Δεν αναφέρθηκαν άμεσα ζημιές. Οι δονήσεις έγιναν αισθητές στην υποπεριφέρεια Kapong και Takua Pa στην Phang Nga.

Εδώ είναι ένα βίντεο

Ένιωσες τίποτα σήμερα το απόγευμα; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.