Το Sunset Festival στην παραλία Kamala ολοκληρώνεται

Καμάλα -

Το Sunset Festival στην παραλία Kamala ολοκληρώθηκε απόψε (13 Φεβρουαρίουth).

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η Kamala προσκαλεί τους κατοίκους και τους τουρίστες να συμμετάσχουν στο Sunset Festival αυτόν τον μήνα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το φεστιβάλ ξεκίνησε το Σάββατο (11 Φεβρουαρίουth) από τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Danai Sunantharod. Το φεστιβάλ παρουσίασε πολλούς πάγκους τροφίμων και προϊόντων, καθώς και συναυλίες από τραγουδιστές και συγκροτήματα της Ταϊλάνδης.

Ο αντικυβερνήτης Danai είπε στο Phuket Express, «Το φεστιβάλ έχει στόχο να τονώσει τον τοπικό τουρισμό και την οικονομία. Θέλουμε να ενημερώσουμε τους ξένους τουρίστες ότι η Καμάλα είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στο Πουκέτ που δεν πρέπει να χάσουν.»

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.