Ταϊλανδός άνδρας αναλαμβάνει πεζοπορία 1200 χιλιομέτρων για να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Εθνική -

Ένας παθιασμένος 52χρονος Ταϊλανδός βρίσκεται σε μια επίπονη αποστολή για να αποδείξει την αληθινή του αγάπη σε μια γυναίκα που γνώρισε στο Διαδίκτυο. Ξεκινώντας από την πόλη του στην επαρχία Nakhon Nayok, ο άνδρας διανύει 1200 χιλιόμετρα με τα πόδια για να φτάσει στον έρωτα της ζωής του στην επαρχία Satun την πιο ρομαντική μέρα της Ταϊλάνδης - την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο κ. Suthep Lomjit γνωστός και ως «Maew» ξεκίνησε το ταξίδι του στις 14 Ιανουαρίου με την ελπίδα να ενωθεί με την κοπέλα του, την κυρία Thanapa Kheawon, η οποία ζει 1,200 χιλιόμετρα μακριά εγκαίρως για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου.

Σε ένα από τα διάφορα βίντεο τεκμηρίωσης που δημοσίευσε στο TikTok, ο Suthep αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει την 56χρονη φίλη του στο Διαδίκτυο αλλά ποτέ προσωπικά, έτσι ήθελε να τη συναντήσει προσωπικά για να της προτείνει να «δείξει σε όλους αυτή την αληθινή αγάπη μπορεί να βρεθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης."

Τα βίντεό του έλαβαν εκατομμύρια προβολές στο TikTok και τεράστια υποστήριξη τόσο από χρήστες του Διαδικτύου όσο και από ανθρώπους στην πορεία. Τα σωστικά συνεργεία τον ακολουθούν με όχημα καθώς πεζοπορεί για να τον κρατήσουν υπό έλεγχο.

Ο Thanapa γνωστός και ως "Yu" περιμένει με ενθουσιασμό τον Suthep στην επαρχία Satun της Νότιας Ταϊλάνδης. Η γυναίκα παραδέχτηκε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι ένιωθε ντροπαλή, γνωρίζοντας ότι επιτέλους θα συναντήσει προσωπικά τον φίλο της.

«Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημά μου. Αλλά έχω μια μικρή έκπληξη για αυτόν όταν φτάσει εδώ αύριο (14 Φεβρουαρίου)».

Η πεζοπορία θα διαρκέσει περίπου 16 ώρες εάν είναι μια διαδρομή χωρίς στάση, ενώ η πεζοπορία θα διαρκέσει τουλάχιστον 200 ώρες εάν δεν γίνουν διαλείμματα.

Ο Suthep, 52 ετών, αναμένεται να ενωθεί με τον διαδικτυακό του εραστή την Τρίτη για να δείξει στον κόσμο ένα σύμβολο ελπίδας και μια υπενθύμιση ότι η αληθινή αγάπη δεν έχει όρια.

Η ιστορία έχει προσελκύσει διεθνή Τύπο και πλήθος ταϊλανδέζικου Τύπου που είναι συγκεντρωμένοι κοντά στο σπίτι του Yu για την αυριανή μεγάλη μέρα.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.