Πέντε άνδρες φέρονται να επιτίθενται σε Καναδό και να του παίρνουν το ρολόι και τα μετρητά του στο Πατόνγκ του Πουκέτ

Πατόνγκ –

Πέντε άνδρες φέρεται να επιτέθηκαν σε έναν Καναδό πριν πάρουν το ρολόι του και τα μετρητά του στην Πατόνγκ.

Αυτή η ιστορία έχει μια πιο πρόσφατη ενημέρωση αφού ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου εμφανίστηκε για να δώσει την πολύ διαφορετική εκδοχή των γεγονότων. Κάντε κλικ εδώ για αυτήν την ιστορία.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο κ. William Lamarche-Saint-Louis, 28 ετών, Καναδός υπήκοος, τους είπε ότι δέχθηκε επίθεση από πέντε άνδρες την Παρασκευή (10 Φεβρουαρίουth) κοντά στην παραλία Patong. Ο κύριος Γουίλιαμ νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο αφού έσπασε τη μύτη του.

Ο Γουίλιαμ είπε στην αστυνομία της Πατόνγκ την Παρασκευή ότι είχε πιει σε ένα μπαρ πριν πάει μια βόλτα το βράδυ. Υπήρχαν πέντε άνδρες που τον πλησίασαν και τον απείλησαν για το ρολόι του που φορούσε το οποίο κόστιζε 50,000 μπατ.

Ο Γουίλιαμ είπε ότι φοβόταν για την ασφάλειά του και έδωσε το ρολόι στην ομάδα των ανδρών. Ωστόσο, οι ύποπτοι ζήτησαν στη συνέχεια και την τσάντα του που είχε 5,000 μπατ σε μετρητά. Αρνήθηκε να τους το δώσει προτού του επιτεθούν και απομακρύνθηκαν με ταχύτητα.

Ο κ. Ουίλιαμ είπε ότι τραυματίστηκε, αλλά συνέχισε να περπατά για να βρει την αστυνομία. Συναντήθηκε με κάποιον που νόμιζε ότι ήταν περιπολικός. Ανέφερε το περιστατικό, αλλά ο αστυνομικός ρώτησε αν είχε άλλα χρήματα. Ο αστυνομικός αρνήθηκε να τον πάει στο αστυνομικό τμήμα γιατί δεν του είχαν απομείνει χρήματα.

Ο Γουίλιαμ επέστρεψε με τα πόδια στην παραλία Πατόνγκ προτού κάποιος του πει να αναφέρει το περιστατικό απευθείας στην τουριστική αστυνομία του Πουκέτ, κάτι που έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ερευνά τώρα το περιστατικό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.