1,900 κινεζικές πτήσεις θα προσγειωθούν στην Ταϊλάνδη καθώς οι Κινέζοι τουρίστες αρχίζουν να επιστρέφουν σε μεγάλους αριθμούς

Εθνική -

Η Ταϊλάνδη αναμένει μεγάλη εισροή Κινέζων τουριστών με την άφιξη 1,910 πτήσεων από την Κίνα και επιπλέον 6,318 αιτημάτων πτήσεων για την περίοδο από 13 έως 19 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης (CAAT).

Ο Suttipong Kongpool, πρόεδρος της CAAT, είπε στο κοινό ότι τα ταξίδια στην Ταϊλάνδη τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό θα είναι πολυσύχναστα από τις 13 έως τις 19 Φεβρουαρίου, καθώς έχουν ήδη ζητηθεί 6,318 θέσεις πτήσεων, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό πτήσεων για τον Φεβρουάριο του 2023 σε 25,256.

Ο Suttipong συνέχισε ότι λόγω της πανδημίας COVID-19, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν, αλλά αφού η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης χαλάρωσε τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, τα ταξίδια αυξήθηκαν από τα τέλη του περασμένου έτους.

Εν τω μεταξύ, η Ταϊλάνδη άρχισε να βλέπει αύξηση στους Κινέζους τουρίστες αφού η Κίνα αποφάσισε να άρει τους σκληρούς περιορισμούς στα σύνορά της στις 8 Ιανουαρίου. 19 κινεζικές αεροπορικές εταιρείες έχουν ήδη ζητήσει να πετάξουν στην Ταϊλάνδη, όπως η Air China, η οποία εκτελεί δρομολόγια από το Πεκίνο στο Τσιάνγκ Μάι κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 25 Μαρτίου, ή η Air China Southern, η οποία λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, και Κυριακή από 1 έως 24 Μαρτίου.

«Η CAAT έχει χορηγήσει άδεια για συνολικά 1,910 κινεζικές πτήσεις για να εισέλθουν στο βασίλειο, με 671 πτήσεις να αναμένεται να φτάσουν τον Φεβρουάριο και άλλες 970 πτήσεις να προγραμματίζονται για άφιξη τον Μάρτιο, δήλωσε ο Suttipong.

269 ​​κινεζικές πτήσεις έφτασαν ήδη στη χώρα τον περασμένο μήνα.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

 

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.