Γερμανός άνδρας συνελήφθη επειδή έκλεψε επώνυμα γυαλιά ηλίου από Ρωσίδα στη μετανάστευση στο νησί Phangan

Νησί Phangan, Surat Thani-

Ένας Γερμανός συνελήφθη αφού έκλεψε επώνυμα γυαλιά ηλίου από μια Ρωσίδα στο γραφείο Μετανάστευσης στο νησί Phangan.

Το Surat Thani Immigration ανέφερε την Παρασκευή (10 Φεβρουαρίουth) ότι συνέλαβαν τον κ. MARCEL ALBERT MOHR, 31, Γερμανό υπήκοο σε ένα θέρετρο στο νησί Phangan. Του άρπαξαν ένα ζευγάρι επώνυμα γυαλιά ηλίου.

Η σύλληψη έγινε μετά την Πέμπτη (9 Φεβρουαρίουth) η αστυνομία ειδοποιήθηκε για κλοπή από τη δεσποινίς Viktoriia Duka, 37, Ρωσίδα υπήκοο. Είπε στην αστυνομία ότι έχασε τα γυαλιά ηλίου της που κόστισαν περίπου 24,000 μπατ στο Γραφείο Μετανάστευσης Surat Thani στο νησί Phangan ενώ έκανε την παράταση βίζας.

Η αστυνομία εντόπισε πλάνα CCTV πριν εντοπίσει τον ύποπτο. Ο κ. Mohr είπε στην αστυνομία ότι είδε τα γυαλιά ηλίου σε μια καρέκλα προτού τα πάρει, δηλώνοντας ότι νόμιζε ότι ήταν εγκαταλελειμμένα και αζήτητα.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Koh Phangan για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για κλοπή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.