Πρόσφατες πυροβολισμοί σε λεωφορείο στο Πουκέτ προτρέπουν τους μεταφορείς να αυστηροποιήσουν τα μέτρα

Πουκέτ -

Μετά τον πρόσφατο πυροβολισμό σε λεωφορείο που προκάλεσε τον τραυματισμό δύο ατόμων στις 10 Φεβρουαρίου, οι μεταφορείς του Πουκέτ εντείνουν τα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψουν την επανάληψη.

Ο άνδρας ύποπτος ταυτοποιήθηκε ως ο 25χρονος κ. Nawin Chuaykleang της επαρχίας Κράμπι αυτοκτόνησε αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα. Τα τραυματισμένα θύματα είναι σε ασφαλή κατάσταση.

Ο ένοπλος, ο οποίος είναι επίσης πρώην στρατεύσιμος, πιστεύεται ότι έπασχε από ψυχική ασθένεια.

Μετά το περιστατικό, ο κ. Adcha Buachan, αξιωματούχος του Γραφείου Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ, δήλωσε στο Phuket Express ότι οι αρμόδιοι αξιωματούχοι υποστηρίζουν την εφαρμογή ενός νέου μέτρου για τον έλεγχο των επιβατών για όπλα πριν τους επιτραπεί να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας μεταφοράς.

Το μέτρο, ωστόσο, παραμένει μόνο μια ιδέα καθώς υπάρχουν πολλά εμπόδια, δήλωσε ο Adcha, προσθέτοντας ότι είναι πέρα ​​από τις αρμοδιότητες του Γραφείου Χερσαίων Μεταφορών.

Έτσι, ως πρωταρχική λύση, δόθηκε εντολή στους μεταφορείς να καταγράφουν τα ονόματα και τους αριθμούς τηλεφώνου κάθε επιβάτη. Ο Adcha είπε ότι η έρευνα των επιβατών πρέπει να γίνει προσεκτικά εάν το μέτρο επιβλήθηκε.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.