ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το πορτοφόλι επιστράφηκε στον τουρισμό αφού το βρήκαν παιδιά στο Rawai

Rawai -

Ένα πορτοφόλι επιστράφηκε σε έναν τουρίστα αφού παιδιά στο Rawai βρήκαν και παρέδωσαν το πορτοφόλι σε έναν αξιωματικό επιβολής του νόμου.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Παιδιά στο Rawai βρήκαν το πορτοφόλι ενός τουρίστα πριν το δώσουν σε έναν αστυνομικό την Τετάρτη (8 Φεβρουαρίουth).

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο δήμαρχος του Rawai Aroon Solos είπε στο Phuket Express ότι σήμερα, (11 Φεβρουαρίου), το πορτοφόλι επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη. Η τουρίστρια είχε ήδη καταθέσει αναφορά στην αστυνομία της Πατόνγκ όταν η τουρίστρια διαπίστωσε ότι είχε χάσει το πορτοφόλι της κάπου πριν.

Η αστυνομία έλεγξε έγγραφα που είχε ο τουρίστας τα οποία ταίριαζαν με τα έγγραφα μέσα στο πορτοφόλι.

Το όνομα και η εθνικότητα του τουρίστα ή αν δόθηκε στα παιδιά κάποιου είδους ανταμοιβή για την έντιμη συμπεριφορά τους δεν δόθηκε από τον Aroon.

Ωστόσο, ο τουρίστας συμφώνησε να τραβήξει μια φωτογραφία με αξιωματούχους, όπως φαίνεται παραπάνω.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.