Λήψη νομικών μέτρων κατά των χειριστών ενοικίασης μοτοσικλετών στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Λαμβάνονται νομικές ενέργειες κατά των χειριστών ενοικίασης μοτοσυκλετών στην Πατόνγκ επειδή επιτρέπουν σε οδηγούς χωρίς άδεια οδήγησης να νοικιάζουν μοτοσικλέτες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Είκοσι Γάλλοι δρομείς μοτοσικλετών συνελήφθησαν αφού προκάλεσαν δημόσια όχληση.

Σαράντα τέσσερις ξένοι οδηγοί συνελήφθησαν στην Πατόνγκ επειδή δεν είχαν άδεια οδήγησης.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι οι χειριστές ενοικίασης μοτοσικλετών που αφήνουν ξένους τουρίστες χωρίς άδεια οδήγησης να νοικιάζουν μοτοσικλέτες αντιμετωπίζουν κατηγορίες ότι επιτρέπουν σε άλλα άτομα που δεν έχουν άδεια οδήγησης να νοικιάζουν τις μοτοσικλέτες τους.

Οι χειριστές έχουν επιβληθεί πρόστιμο 1,000 μπατ ο καθένας για τη χρέωση.

Τα ονόματα των χειριστών δεν δόθηκαν από την αστυνομία.

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.