Παράνομος οδηγός ταξί συνελήφθη στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας παράνομος οδηγός ταξί συνελήφθη στην Πατόνγκ επειδή χρησιμοποιούσε προσωπικό όχημα για τη μεταφορά τουριστών.

Ο υπολοχαγός Suchart Boonrak από την αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Pong, 44 ετών, από το Πουκέτ.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για χρήση προσωπικού οχήματος για μεταφορά τουριστών σε παράνομο ταξί.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Νομικές ενέργειες κινούνται σε βάρος τεσσάρων παράνομων οδηγών ταξί στο Πουκέτ.

_———-+++++++——–

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.