ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ένοπλος που πυροβόλησε δύο επιβάτες λεωφορείου στο Πουκέτ και αυτοκτόνησε ήταν πρώην στρατιώτης και υπέφερε από ψυχικά προβλήματα

Ο ύποπτος στον τερματικό σταθμό λεωφορείων του Πουκέτ στη Ρασάντα

Πουκέτ -

Ένας ένοπλος που άνοιξε πυρ εναντίον ενός λεωφορείου στο Πουκέτ και τραυμάτισε δύο άτομα, βρέθηκε νεκρός στο λεωφορείο και ήταν πρώην στρατιώτης που υπέφερε από ψυχικά προβλήματα.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Δύο άνθρωποι σε λεωφορείο στο Πουκέτ τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ ενώ άλλοι επιβάτες τράπηκαν σε φυγή.

Ένας ένοπλος που άνοιξε πυρ εναντίον ενός λεωφορείου στο Πουκέτ που τραυμάτισε δύο άτομα, βρέθηκε νεκρός στο εσωτερικό του λεωφορείου.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο κυβερνήτης του Πουκέτ Naroong Woonciew πήγε επίσης στο σημείο σήμερα το πρωί. Οι δύο τραυματίες επιβάτες ταυτοποιήθηκαν μόνο ως η κυρία Juraiphon, 49 ετών, και η Napanat, 26 ετών. Τώρα είναι ασφαλείς σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο δράστης κατονομάστηκε από την αστυνομία ως ο κ. Nawin Chuaykleang, 25 ετών, από το Ao Luek του Krabi. Ήταν ψυχιατρικός ασθενής στο νοσοκομείο Ao Luek. Ήταν ένας από τους επιβάτες του λεωφορείου. Δεν ήταν σαφές πώς και πότε έφυγε από το νοσοκομείο.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ επικοινώνησε με την Αστυνομία του Ao Luek και πήραν τη γιαγιά του Nawin, 67 ετών, και τη μητέρα του, 50, από το Ao Luek, Krabi στο σημείο για να μιλήσουν με τον Nawin, καθώς η αστυνομία νόμιζε ότι ο δράστης ήταν ακόμα ζωντανός κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Η μητέρα του είπε στην αστυνομία ότι ο Nawin είναι ένας πρώην στρατιώτης που υπέφερε από προβλήματα ψυχικής υγείας για τα οποία αρνήθηκε να πάρει φάρμακα. Έγραψε ένα γράμμα πριν φύγει από το σπίτι λέγοντας «Μην ανησυχείς. Θα κάνω μια νέα ζωή και παίρνω κάποια ρίσκα. Δεν επιστρέφω σπίτι».

Η Εγκληματολογική Αστυνομία είπε στο Phuket Express ότι ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε αμέσως αφού πυροβόλησε τους άλλους, επειδή οι κηλίδες αίματος στο πάτωμα του λεωφορείου κοντά στο σώμα του είχαν στεγνώσει.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.