Η αστυνομία της περιοχής 8 προειδοποιεί για αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μετά την κατάσχεση επτά αυτοκινήτων με πλαστές πινακίδες

Νότια -

Η αστυνομία της περιοχής 8 έχει προειδοποιήσει για αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μετά την κατάσχεση επτά αυτοκινήτων με πλαστές πινακίδες.

Χθες, (8 Φεβρουαρίουth), Η αστυνομία της περιοχής 8 που εδρεύει στο Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι κατέσχεσε επτά αυτοκίνητα, από αυτά, δύο ύποπτοι με δύο αυτοκίνητα συνελήφθησαν στο Nakhon Si Thammarat. Ένα άλλο αυτοκίνητο και ύποπτοι συνελήφθησαν στο Σουράτ Τανί. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για χρήση πλαστών εγγράφων αυτοκινήτου.

Τα τελευταία τέσσερα αυτοκίνητα κατασχέθηκαν καθώς οι οδηγοί προσπαθούσαν να διαφύγουν στα σημεία ελέγχου του δρόμου. Γίνεται επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων. Δύο αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν βρίσκονταν στο νησί Samui και άλλα δύο αυτοκίνητα στο Krabi και το Nakhon Si Thammarat.

Τα αυτοκίνητα αυτά διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούν πλαστές πινακίδες και φορολογικά αυτοκόλλητα.

Η αστυνομία της Περιφέρειας 8 έχει προειδοποιήσει τους ανθρώπους να είναι πιο προσεκτικοί όταν αγοράζουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και ζήτησε από τους καταναλωτές να αποφύγουν την αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέσω Διαδικτύου, καθώς τα περισσότερα από αυτά δεν είναι νόμιμα οχήματα ή έχουν προβλήματα με τα οικονομικά ή ακόμη και πιθανώς κλεμμένα αυτοκίνητα.

Η χρήση πλαστών κρατικών εγγράφων επισύρει ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών ή πρόστιμο έως 100,000 μπατ ή και τα δύο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.