Γυναίκα από το Καζακστάν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα

Πουκέτ -

Μια γυναίκα από το Καζακστάν που είχε υπερβεί τη διαμονή συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ. Βρέθηκε ότι χρησιμοποιεί πλαστά έγγραφα και βρισκόταν σε παραμονή 89 ημερών.

Ένας αξιωματικός μετανάστευσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι χθες, (8 Φεβρουαρίουth), συνέλαβαν την κα XENIYA KOPEIKINA, 27 ετών, υπήκοο Καζακστάν.

Βρέθηκε να χρησιμοποιεί πλαστές σφραγίδες στο διαβατήριό της. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για χρήση πλαστών γραμματοσήμων και πλαστών εγγράφων και πλέον βρίσκεται σε 89 ημέρες παραμονής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.