Τα παιδιά στο Rawai βρίσκουν το πορτοφόλι του τουριστή και το δίνουν στην αστυνομία της Ταϊλάνδης

Rawai -

Παιδιά στο Rawai βρήκαν το πορτοφόλι ενός τουρίστα πριν το παραδώσουν σε έναν αστυνομικό.

Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου στο Rawai είπαν στο Phuket Express ότι χθες (8 Φεβρουαρίουth) παιδιά της περιοχής στο Rawai (Chao Lay Rawai) βρήκαν το πορτοφόλι ενός τουρίστα στην προβλήτα Rawai. Το παρέδωσαν στις αρχές επιβολής του νόμου.

Στο πορτοφόλι υπήρχαν μερικά μετρητά και κάρτες που ανήκαν σε αλλοδαπό. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν τον ιδιοκτήτη του πορτοφολιού.

Τα παιδιά επαίνεσαν ευρέως στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης για το ότι έκαναν το σωστό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.