Το «Amazing Thailand Experience Forum» παρουσιάζει τα ταξίδια πολυτελείας σε ταξιδιωτικούς συμβούλους της Βόρειας Αμερικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Από τις 5 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2023, στην Μπανγκόκ και στο Κάο Λακ, το πρόγραμμα βλέπει 60 πράκτορες να δοκιμάζουν πολυτελείς ταξιδιωτικές προσφορές και να χτίζουν σχέσεις με προμηθευτές πολυτελείας της Ταϊλάνδης.

Μπανγκόκ, 7 Φεβρουαρίου 2023 – Τα Γραφεία Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης (TAT) της Νέας Υόρκης και του Τορόντο σε συνεργασία με την Air Canada, την THAI Smile Airways και διάφορους συνεργάτες στην Ταϊλάνδη διοργανώνουν το «Amazing Thailand Experience Forum» στην Μπανγκόκ και στο Khao Lak (Phang-nga) από τις 5 -15 Φεβρουαρίου 2023.

Η εκδήλωση έφερε 60 πιστοποιημένους συμβούλους πολυτελών ταξιδιών από τη Βόρεια Αμερική για να γνωρίσουν μερικές από τις εκπληκτικές υπηρεσίες και προϊόντα πολυτελών ταξιδιών που προσφέρονται στην Ταϊλάνδη. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα συνδεθούν με περισσότερους από 100 προμηθευτές της Ταϊλάνδης, συμπεριλαμβανομένων πολυτελών ξενοδοχείων, εταιρειών διαχείρισης προορισμών και άλλων κορυφαίων παρόχων πολυτελείας.

Το προφίλ των πολυτελών ταξιδιωτικών συμβούλων από τη Βόρεια Αμερική είναι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων και πωλητές πρώτης γραμμής με κορυφαίες επιδόσεις με επαληθευμένη δύναμη πωλήσεων που καλύπτουν ένα ελάχιστο ετήσιο όριο πωλήσεων 1 εκατομμυρίου $ ή έχουν ποικίλο βιβλίο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με πελάτες που έχουν ποικίλα ενδιαφέροντα σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία . Αυτοί οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είναι γεωγραφικά διαφορετικοί και ταξιδεύουν από όλα τα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκπροσωπούν τις κοινοπραξίες, συγκεκριμένα Travel Leaders, Ensemble, Consortia X, Virtuoso, NEST, Vacation.com.

Ο κ. Santi Sawangcharoen, Διευθυντής του Γραφείου TAT Νέας Υόρκης και Αναπληρωτής Διευθυντής του Γραφείου TAT Toronto, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσουμε έναν χώρο για ταξιδιωτικούς συμβούλους πολυτελείας για να μάθουν για τη ζωντανή κουλτούρα της Ταϊλάνδης και τις τελευταίες και μεγαλύτερες εξελίξεις τουριστικών προϊόντων εντός η χώρα. Επιτρέποντας στους Ταϊλανδούς προμηθευτές μας να εκπαιδεύουν και να παρέχουν εμπειρίες από πρώτο χέρι σε παθιασμένους εμπειρογνώμονες του κλάδου, θα διασφαλίσει ότι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είναι γνώστες του προορισμού – και ενθουσιασμένοι για την προώθηση του Amazing Thailand σε εύπορους ταξιδιώτες», και θα θέλαμε αυτό το φόρουμ να είναι ένα βήμα στη Διεθνή Πλατφόρμα Εμπορίου Πολυτελείας στο μέλλον».

Το πρόγραμμα «Amazing Thailand Experience Forum» περιλαμβάνει 10 ημέρες εκπαίδευσης πιστοποίησης προορισμού, βιωματικές λειτουργίες δικτύωσης της Ταϊλάνδης και έκθεση με αφιερωμένες ατομικές συναντήσεις και ανοιχτούς χρόνους δέσμευσης μεταξύ των επισκεπτών ταξιδιωτικών συμβούλων και των προμηθευτών πολυτελείας από την Ταϊλάνδη.

Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για τους ταξιδιωτικούς συμβούλους να εντρυφήσουν στην πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρεται στην Μπανγκόκ και στο Κάο Λακ, μεταξύ άλλων μέσω πραγματικών περιηγήσεων στην περιοχή και επιθεωρήσεων του χώρου.

Ταξιδιωτικοί σύμβουλοι ειδικά από τη Βόρεια Αμερική που ενδιαφέρονται να μάθουν για να γίνουν πιστοποιημένοι ειδικοί στην Ταϊλάνδη μέσω του προγράμματος Thai The Knot Specialist, μπορούν να επισκεφθούν https://thaitheknotspecialist.com.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.