Οι νόμιμοι οδηγοί ταξί από άλλες επαρχίες θα επιτρέπεται να εργάζονται νόμιμα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Οι νόμιμοι οδηγοί ταξί από την Μπανγκόκ και άλλες επαρχίες θα επιτρέπεται να εργάζονται νόμιμα στο Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Νομικές ενέργειες κατά παράνομων οδηγών ταξί στο Πουκέτ. Οδηγοί ταξί (Green Plates) από την Μπανγκόκ βρέθηκαν επίσης να εξυπηρετούν στην περιοχή ενάντια σε κανόνες και κανονισμούς.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο επικεφαλής του γραφείου χερσαίων μεταφορών του Πουκέτ κ. Atcha Buajan είπε στο Phuket Express μετά από μια συνάντηση σήμερα (9 Φεβρουαρίουth) με οδηγούς ταξί από άλλες επαρχίες (Green Plates) ότι οι κανόνες θα χαλαρώσουν ώστε να μπορούν να εργάζονται νόμιμα στο Πουκέτ.

Η συνάντηση έγινε μετά τη χθεσινή (8 Φεβρουαρίουth) οδηγοί ταξί (Green Plates) εγγεγραμμένοι στην Μπανγκόκ και σε άλλες επαρχίες συγκεντρώθηκαν στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ.

Ο κ. Atcha είπε στο Phuket Express ότι υπάρχουν πολλοί οδηγοί ταξί εκτός επαρχίας που βοηθούν τους τουρίστες στο Πουκέτ. Έχουν πληγεί σοβαρά μετά την καταστολή τους από το PLTO του Πουκέτ, ή το Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ.

Ο PLTO του Πουκέτ συμφώνησε να επιτρέψει σε αυτούς τους οδηγούς ταξί να παρέχουν νόμιμα υπηρεσίες σε πελάτες στο Πουκέτ. Ωστόσο, πρέπει να εγγραφούν στο PLTO του Πουκέτ εντός ενός μηνός για να δηλώσουν ότι επί του παρόντος εργάζονται στο Πουκέτ αντί στην επαρχία καταγωγής τους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.