Το διαμαντένιο σκουλαρίκι στο Πουκέτ επιστράφηκε σε Ρώσο τουρίστα

Πουκέτ -

Ένα διαμαντένιο σκουλαρίκι επιστράφηκε σε μια Ρωσίδα τουρίστα αφού το άφησε σε ξενοδοχείο στο Πουκέτ.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι η κα Elena Zholobetskaia, 42 ετών, Ρωσίδα, ζήτησε βοήθεια από την τουριστική αστυνομία Samui στο Surat Thani.

Είπε στην τουριστική αστυνομία του Samui ότι ξέχασε το διαμαντένιο σκουλαρίκι της που κόστιζε 70,000 μπατ σε ένα ξενοδοχείο στο Maikhao στο Thalang του Πουκέτ.

Η τουριστική αστυνομία του Σαμούι επικοινώνησε με την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ και πήγαν στο ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο είπε στην τουριστική αστυνομία ότι μια οικονόμος βρήκε το σκουλαρίκι μέσα στο δωμάτιο της Ρωσίδας. Το ξενοδοχείο είχε ήδη προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον Ρώσο τουρίστα όταν βρέθηκε αλλά απέτυχε.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ επικοινώνησε με την Τουριστική Αστυνομία του Σαμούι πριν ενημερωθεί η κα Έλενα. Επέστρεψε στο Πουκέτ από το νησί Samui χθες (7 Φεβρουαρίουth) και της επέστρεψαν το σκουλαρίκι.

Η κυρία Έλενα χάρηκε πολύ. Είπε ότι ευχαριστώ την οικονόμο , τον χειριστή του ξενοδοχείου, την τουριστική αστυνομία του Σαμούι και την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ για τη βοήθειά τους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.