Η νέα τσέχικη ταινία «Ostrov» παρουσιάζει την ομορφιά του Πουκέτ και του Κράμπι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η ρομαντική κωμωδία περιπέτειας που έκανε πρεμιέρα στην Πράγα την 1η Φεβρουαρίου 2023, γυρίστηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου σε αυτές τις γραφικές τοποθεσίες της Ταϊλάνδης.

Μπανγκόκ, 7 Φεβρουαρίου 2023 – Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) είναι στην ευχάριστη θέση να αναφέρει ότι η Ταϊλάνδη έλαβε για άλλη μια φορά λαμπερή έκθεση στη διεθνή κινηματογραφική σκηνή, με το Πουκέτ και το Κράμπι να πρωταγωνιστούν ως οι βασικές τοποθεσίες στη νέα τσεχική ταινία «Ostrov» (Το νησί) που έκανε πρεμιέρα στις 1 Φεβρουαρίου 2023, στην Πράγα.

Ο κ. Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτης του TAT, δήλωσε: «Το Πουκέτ και το Κράμπι είναι δημοφιλείς προορισμοί για τόσους πολλούς ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Είναι φανταστικό να τα βλέπεις να εμφανίζονται τόσο έντονα στο Ostrov, ως υπέροχες προθήκες για την καμπάνια της Ταϊλάνδης «Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters» και τα θεμέλια ήπιας δύναμης του βασιλείου και τον τουρισμό που βασίζεται στην εμπειρία».

Στην πρεμιέρα του Ostrov την 1η Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο Lucerna της Πράγας παραβρέθηκαν μέλη των μέσων ενημέρωσης, συνεργάτες μέσων ενημέρωσης της ταινίας, εκπρόσωποι του κρατικού ταμείου κινηματογράφου, ηθοποιοί, καλλιτέχνες και κορυφαίες πολιτιστικές προσωπικότητες της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Στην εκδήλωση υψηλού προφίλ παρευρέθηκε επίσης ο Πρέσβης της Ταϊλάνδης στην Τσεχία και στο τέλος της προβολής της ταινίας, οι καλεσμένοι προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ένα τελετουργικό πάρτι που περιείχε μια φιλόξενη ταϊλανδέζικη ατμόσφαιρα με το σερβίρισμα της αυθεντικής ταϊλανδέζικης κουζίνας.

Μετά την πρεμιέρα, το Ostrov άνοιξε στις 2 Φεβρουαρίου σε 180 κινηματογράφους σε όλη την Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβακία.

Το Ostrov ήταν η πρώτη τσέχικη κινηματογραφική παραγωγή που επικέντρωσε σχεδόν όλα τα γυρίσματά της εξ ολοκλήρου στην Ταϊλάνδη, με το 97% της ταινίας να γυρίζεται στο γραφικό Πουκέτ και στο Κράμπι.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Jiří Langmajer και Jana Plodková και αφηγείται την ιστορία των διακοπών στις οποίες οι δυο τους καταλήγουν σε ένα όμορφο, έρημο νησί. Η σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας έγινε από τον Rudolf Havlík, ο οποίος είπε: «Είναι μια κωμωδία περιπέτειας με την αληθινή έννοια της λέξης και θα αρέσει σε όποιον του αρέσει να ταξιδεύει ή απλώς του αρέσει η περιπέτεια και ο ρομαντισμός».

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Ostrov, ο πρωταγωνιστής Jiří Langmajer δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τις εμπειρίες του στην Ταϊλάνδη στους περισσότερους από 200,000 ακολούθους του στο Instagram, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη πολύτιμη έκθεση για την Ταϊλάνδη ως προορισμό διακοπών.

Για το χρόνο της στην Ταϊλάνδη κάνοντας την ταινία, η Jana Plodková είπε: «Ήμουν στην Ταϊλάνδη για πρώτη φορά και με συνεπήρε εντελώς αυτή η χώρα, οι ντόπιοι, ο πολιτισμός, η φύση. Ολόκληρα τα γυρίσματα και η παραμονή ήταν ένα δώρο που δεν ονειρεύτηκα ποτέ. Κάθε πρωί σηκωνόμουν γύρω στις έξι, πριν γυρίσω, για να απολαύσω την άδεια παραλία και την ανατολή του ηλίου. Αυτό ήταν εξαιρετικά αναζωογονητικό. Την ημέρα της άδειας μου, έκανα ένα ταξίδι στους ελέφαντες, ή στα κορίτσια και ανεβήκαμε τα 1,237 σκαλοπάτια στο ναό του σπηλαίου της Τίγρης. Κάθε μέρα έβλεπα σαύρες, πιθήκους και μερικές φορές κεράτινους».

Το τρέιλερ της ταινίας στο YouTube:  https://youtu.be/3SkPR3LXHIc

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.