Η TAT ηγείται της ισχυρής παρουσίας των «Amazing New Chapters» στην Ταϊλάνδη στο ATF 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το εντυπωσιακό περίπτερο της Ταϊλάνδης, το «Amazing Thailand, Amazing New Chapters Reception», το Thailand Media Briefing και οι αντιπροσωπείες πωλητών TRAVEX βοηθούν στην απεικόνιση της νέας κατεύθυνσης του βασιλείου προς πιο ουσιαστικά ταξίδια.

Yogyakarta, 6 Φεβρουαρίου 2023 – Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) διοργάνωσε ισχυρή παρουσία της Ταϊλάνδης στο Φόρουμ Τουρισμού ASEAN (ATF) 2023 – στις 2-5 Φεβρουαρίου 2023, στο Jogja Expo Center (JEC) στη Γιογκιακάρτα της Ινδονησίας – με το βασικό μήνυμα ότι «η Ταϊλάνδη είναι πλήρως ανοιχτή στον τουρισμό και ότι με τη συνεχιζόμενη εκστρατεία «Επισκεφθείτε την Ταϊλάνδη Έτος: Καταπληκτικά νέα κεφάλαια», το βασίλειο οδεύει προς μια ουσιαστική ταξιδιωτική κατεύθυνση με έμφαση στον τουρισμό υψηλής αξίας και βιώσιμο».

Όπως πάντα, στο επίκεντρο της παρουσίας της Ταϊλάνδης στο ATF ήταν το περίπτερο της Ταϊλάνδης του TAT, όπου το θέμα το 2023 ήταν «Επισκεφτείτε την Ταϊλάνδη Έτος 2023: Καταπληκτικά νέα κεφάλαια». Παρουσιάστηκε μια σειρά από τουριστικά αξιοθέατα, υπηρεσίες και προϊόντα από όλη την Ταϊλάνδη, μαζί με επιδείξεις για τη δημιουργία σύγχρονων και παραδοσιακών τεχνών και χειροτεχνιών της Ταϊλάνδης, καθώς και στοιχεία για το πώς η ανακύκλωση προϊόντων βοηθά την Ταϊλάνδη στην πορεία της προς πιο βιώσιμο και υπεύθυνο τουρισμό.

Συμμετείχε στο TAT στο περίπτερο της Ταϊλάνδης μια αντιπροσωπεία εννέα πωλητών από την Ταϊλάνδη, αποτελούμενη από οκτώ ξενοδοχεία και την THAI Smile Airways. Ήταν μεταξύ των 250 πωλητών και 250 αγοραστών που συμμετείχαν στο τμήμα ταξιδιωτικής ανταλλαγής TRAVEX της ATF.

Εκτός από το περίπτερο της Ταϊλάνδης, το TAT διοργάνωσε επίσης την «Καταπληκτική Ταϊλάνδη, Εκπληκτική Υποδοχή για Νέα Κεφάλαια» στις 2 Φεβρουαρίου, για να ευχαριστήσει τους τουριστικούς εταίρους της Ταϊλάνδης σε όλο τον κόσμο για τη συνεχή εμπιστοσύνη τους στο βασίλειο ως έναν από τους πιο προτιμώμενους προορισμούς διακοπών στον κόσμο.

Το θέμα της δεξίωσης ήταν το Go North, το οποίο είχε ως στόχο να δείξει ότι εκτός από την πολυσύχναστη μητρόπολη της Μπανγκόκ, τις όμορφες παραλίες και τα αξιοθέατα του Νότου και της Ανατολής, η Ταϊλάνδη πρόσφερε και άλλα εξίσου ελκυστικά μέρη για επίσκεψη. Η παρουσίαση τουριστικών αξιοθέατων στο Βορρά, μαζί με πολιτιστικές παραστάσεις, ήταν το επίκεντρο της δεξίωσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ΤΑΤ διεξήγαγε επίσης την ενημέρωση των μέσων ενημέρωσης της Ταϊλάνδης για να ενημερώσει την τουριστική κατάσταση της Ταϊλάνδης, να παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες τουριστικές στρατηγικές και να αναδείξει νέα τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Ο κ. Tanes Petsuwan, Αναπληρωτής Κυβερνήτης της TAT για το Διεθνές Μάρκετινγκ Ασίας και Νοτίου Ειρηνικού, είπε στην ενημέρωση: «Η συνεχιζόμενη εκστρατεία «Επισκεφτείτε την Ταϊλάνδη Έτος: Καταπληκτικά Νέα Κεφάλαια» ήταν καθοριστική για να πούμε στον κόσμο ότι η Ταϊλάνδη έχει ξανά ανοίξει πλήρως στον τουρισμό και βοηθώντας μας να υποδεχτούμε 11.15 εκατομμύρια διεθνείς τουρίστες το 2022».

«Το TAT συνεχίζει με τη μακροχρόνια επωνυμία «Amazing Thailand» στις παγκόσμιες προσπάθειές του μάρκετινγκ και τονίζει αυτό με την ιδέα «Amazing New Chapters» για την προώθηση του τουρισμού που βασίζεται στην εμπειρία και την ώθηση προς πιο ουσιαστικά ταξίδια που είναι πιο βιώσιμα και πιο υπεύθυνοι. Αυτό περιλαμβάνει τη μόχλευση των 5F soft-power θεμελίων του βασιλείου για φαγητό, κινηματογράφο, φεστιβάλ, αγώνα και μόδα και την πρόσκληση των ταξιδιωτών του κόσμου να απολαύσουν νέες και υπάρχουσες τουριστικές εμπειρίες που προσφέρονται στην Ταϊλάνδη». Για το 2023, το TAT αναμένει να υποδεχθεί 25 εκατομμύρια διεθνείς τουρίστες. Ο στόχος για τα συνολικά έσοδα από τον τουρισμό είναι 2.38 τρισεκατομμύρια μπατ - αντιπροσωπεύοντας μια επιστροφή στο 80% του προ-πανδημικού επιπέδου που παρατηρήθηκε το 2019.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.