Ψαρόβαρκα Πουκέτ με τέσσερα μέλη πληρώματος που αγνοούνται για σχεδόν τρεις εβδομάδες

Πουκέτ -

Ένα τοπικό αλιευτικό του Πουκέτ με τέσσερα μέλη του πληρώματος δεν έχει επαφή και αγνοείται από τον περασμένο μήνα.

Η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ανέφερε χθες (5 Φεβρουαρίουth) ότι το ταϊλανδικό αλιευτικό «Soi Sakun Petch» ​​με τον καπετάνιο κ. Roong Luekamwong και άλλα τρία μέλη του πληρώματος (ένας Ταϊλανδός και δύο υπήκοοι Μιανμάρ) βγήκαν για ψάρεμα στα νοτιοδυτικά του Πουκέτ. Το ψαροκάικο είναι εκτός επαφής από τις 19 Ιανουαρίουth 2023.

Πιστεύεται ότι η μηχανή του αλιευτικού σκάφους μπορεί να είχε σπάσει, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το σκάφος να επιπλεύσει στη θάλασσα. Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης ξεκίνησε θαλάσσια και αεροπορική έρευνα καθώς και επικοινώνησε με τη Μαλαισία και την Ινδονησία σε περίπτωση που το αλιευτικό σκάφος βρισκόταν στα χωρικά τους ύδατα.

Το Phuket Express σημείωσε ότι τα νέα βγήκαν αφού η οικογένεια του καπετάνιου κάλεσε τα μέσα ενημέρωσης για τυχόν ενημερώσεις.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.