ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αντιπρόξενος της Κίνας στο Πουκέτ θα συναντηθεί με τον Κυβερνήτη μετά την επίθεση Κινέζου τουρίστα από προσωπικό της εταιρείας περιηγήσεων

Πουκέτ -

Ένας Κινέζος Αντιπρόξενος βρίσκεται στο Πουκέτ για να συναντηθεί με τον Κυβερνήτη του Πουκέτ μετά την επίθεση με μαχαίρι σε Κινέζο τουρίστα από υπάλληλο της περιοδείας στο Πουκέτ, μετά από διαφωνία για επιστροφή χρημάτων.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας Κινέζος τουρίστας φέρεται να τραυματίστηκε μετά από τεμαχισμό από τουριστικό πράκτορα στην Κάτα.

Ένας υπάλληλος της περιοδείας κατηγορήθηκε για σωματική βλάβη που προκάλεσε τραυματισμό και κρατούσε μαχαίρι δημόσια.

Μια τουριστική εταιρεία αντιμετωπίζει έξι μήνες αναστολή της άδειας και ενδέχεται να αντιμετωπίσει πρόστιμα έως και 500,000 μπατ μετά την επίθεση ενός υπαλλήλου σε Κινέζο τουρίστα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Σήμερα (7 Φεβρουαρίουth) ο Κινέζος Αντιπρόξενος έφτασε στο Πουκέτ για να συναντηθεί με τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Naroong Woonciew.

Ο Κυβερνήτης Naroong ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό και ενημέρωσε τον Αντιπρόξενο σχετικά με τις νομικές ενέργειες που λαμβάνονται κατά του υπαλλήλου της περιοδείας. Για το περιστατικό έχει υποβληθεί και αστυνομική αναφορά σε βάρος της τουριστικής εταιρείας και εκκρεμούν περαιτέρω νομικές διώξεις, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη.

Ο αντιπρόξενος της Κίνας κ. Li Chenglong δήλωσε στον Κυβερνήτη και στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, «Είμαστε ικανοποιημένοι με το γρήγορο συμπέρασμα αυτού του περιστατικού από τις αρχές και ευχαριστούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους ηγέτες του Πουκέτ που παρακολούθησαν αμέσως το θέμα. Πιστεύουμε ότι αυτό το περιστατικό δεν επηρεάζει την καλή σχέση μεταξύ του Ταϊλανδού και του κινεζικού λαού».

«Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για την αποφυγή παρόμοιου τύπου περιστατικού που θα συμβεί με Κινέζους τουρίστες ή εν προκειμένω με άλλους τουρίστες στο μέλλον», συνέχισε ο Αντιπρόξενος.

«Έχουμε δώσει προσοχή σε όλους τους Κινέζους τουρίστες που επισκέπτονται το Πουκέτ και την Ταϊλάνδη. Αναμένουμε ότι όλοι οι Κινέζοι τουρίστες στην Ταϊλάνδη θα είναι ασφαλείς και χαρούμενοι όταν επισκέπτονται το Πουκέτ και άλλα αξιοθέατα και περιοχές και θέλουν να επιστρέψουν ξανά.» κατέληξε ο Αντιπρόξενος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.