ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η τουριστική εταιρεία αντιμετωπίζει εξάμηνη αναστολή άδειας και μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο έως και 500,000 μπατ μετά την επίθεση προσωπικού σε Κινέζο τουρίστα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια τουριστική εταιρεία αντιμετωπίζει έξι μήνες αναστολή της άδειας και ενδέχεται να αντιμετωπίσει πρόστιμα έως και 500,000 μπατ μετά την επίθεση ενός υπαλλήλου σε Κινέζο τουρίστα.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας Κινέζος τουρίστας φέρεται να τραυματίστηκε μετά από τεμαχισμό από τουριστικό πράκτορα στην Κάτα.

Ένας υπάλληλος της περιοδείας κατηγορήθηκε για σωματική βλάβη που προκάλεσε τραυματισμό και κρατούσε μαχαίρι δημόσια.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο κ. Napadol Arwutthakamprecha, ο έφορος του Γραφείου Εγγραφής Τουριστικών Επιχειρήσεων και Ξεναγών Νότια Περιοχή 2 (Πουκέτ) είπε στο Phuket Express «Η τουριστική εταιρεία έχει προσβάλει τον νόμο περί τουριστικών επιχειρήσεων και οδηγών. Το άτομο που εμπλέκεται ήταν άμεσος υπάλληλος της εταιρείας και η εταιρεία είναι υπεύθυνη για τις ενέργειές τους, ακόμα κι αν αρχικά προσπάθησαν να αποστασιοποιηθούν από το θέμα».

«Έχουν προκαλέσει σοβαρή ζημιά στην καλή ηθική και τον πολιτισμό της Ταϊλάνδης. Η άδεια εγγραφής της τουριστικής εταιρείας θα ανασταλεί για έξι μήνες από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου», πρόσθεσε ο κ. Napadol.

«Επιπλέον, ένας ταξιδιωτικός πράκτορας δεν πρέπει να κάνει τίποτα που βλάπτει την τουριστική βιομηχανία, τα τουριστικά μέρη και τους τουρίστες, διαφορετικά θα μπορούσε να του επιβληθεί πρόστιμο έως και 500,000 μπατ. Με αυτήν την τουριστική εταιρεία εξετάζεται το πόσο θα μπορούσε να τους επιβληθεί πρόστιμο σε αυτή την περίπτωση», σημείωσε ο κ. Napadol.

Το όνομα της εταιρείας εξακολουθούσε να αποκρύπτεται επίσημα εν αναμονή των αποφάσεων που έπρεπε να ληφθούν για τα πρόστιμα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.