Εννέα Σουηδοί τουρίστες επιζούν μετά την ανατροπή του σκάφους στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Κράμπι –

Εννέα Σουηδοί τουρίστες επέζησαν μετά την ανατροπή ενός σκάφους με μακριά ουρά στο Κράμπι.

Ο Επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Than Bok Khorani κ. Weerasak Srisajjang δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι ενημερώθηκαν για το περιστατικό την Κυριακή (5 Φεβρουαρίουth) κοντά στο νησί Χονγκ στην υποπεριοχή Khao Thong, Mueang Krabi.

Τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο για να εντοπίσουν εννέα άντρες και γυναίκες υπηκόους Σουηδίας και τον καπετάνιο του σκάφους στη θάλασσα κοντά στο σκάφος με μακριά ουρά που ανατράπηκε. Όλοι διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη στεριά.

Έχει αναφερθεί ότι οι τουρίστες έβγαζαν φωτογραφίες στη μία πλευρά του σκάφους, γεγονός που έκανε το σκάφος να γείρει. Διέρρευσε νερό στη βάρκα πριν ανατραπεί. Όλοι φορούσαν σωσίβια.

Μπορεί να σας αρέσουν αυτά:

Δύο ξένοι τουρίστες και ένας καπετάνιος σκάφους διασώθηκαν μετά την ανατροπή μιας μακροουράς βάρκας στο Κράμπι.

Μια μητέρα από τη Μαλαισία και η εξάχρονη κόρη της ανακοινώθηκαν νεκροί μετά την ανατροπή ενός σκάφους με μακριά ουρά στο Κράμπι.

Τρεις Κινέζοι διασώθηκαν μετά από βλάβη ενός ιστιοφόρου από ισχυρούς ανέμους κοντά σε νησί στο Κράμπι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.