Κινέζος τουρίστας φέρεται να κοπεί από τουριστικό πράκτορα στο Πουκέτ

ΦΩΤΟ: MGR Online

Πουκέτ -

Ένας Κινέζος τουρίστας φέρεται να τραυματίστηκε μετά από τεμαχισμό από τουριστικό πράκτορα στην Κάτα.

Ενημέρωση για αυτήν την ιστορία μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Έχει αναφερθεί ότι ένας Κινέζος τουρίστας ήταν με την οικογένειά τους στις 29 Ιανουαρίουth τον περασμένο μήνα και ότι αγόρασαν ένα πακέτο ημερήσια εκδρομή στο νησί Similan στο Phang Nga για 9,000 μπατ από μια τουριστική εταιρεία κοντά σε ένα ξενοδοχείο στο Kata. Πλήρωσαν 5,000 μπατ για μια κατάθεση.

Η ημερήσια εκδρομή ξεκίνησε στις 31 Ιανουαρίουst, και ο τουριστικός πράκτορας που είχε οριστεί επρόκειτο να συναντήσει την κινεζική οικογένεια σε ένα ξενοδοχείο στις 5:50 π.μ. Ωστόσο, ο τουριστικός πράκτορας δεν ήρθε. Οι Κινέζοι τουρίστες προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον τουριστικό πράκτορα για μία ώρα. Ο ταξιδιωτικός πράκτορας ήταν τελικά σε θέση να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δήλωσε ότι πήγαν σε λάθος ξενοδοχείο.

Σε αυτό το σημείο, οι Κινέζοι τουρίστες θέλησαν να ακυρώσουν ολόκληρο το ταξίδι και ζήτησαν επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο, ο τουριστικός πράκτορας δεν αντιμετώπισε αυτό το αίτημα με τον τουρίστα, ισχυριζόμενος ότι δόθηκαν λάθος πληροφορίες.

Οι Κινέζοι τουρίστες ένιωσαν σαν να τους εξαπάτησαν πριν υποβάλουν αναφορά στην αστυνομία του Καρόν. Αυτοί και η αστυνομία πήγαν στην τουριστική εταιρεία για να ζητήσουν τα χρήματα της προκαταβολής πίσω. Η τουριστική εταιρεία πλήρωσε μόνο 3,000 μπατ, ωστόσο, σύμφωνα με τον τουρίστα. Ο τουρίστας θεώρησε ότι δεν ήταν δίκαιο γι 'αυτούς και ήθελε πλήρη επιστροφή των 5000 μπατ που κατατέθηκαν πριν ξεκινήσει μια περαιτέρω διαμάχη.

Στη συνέχεια, ο πράκτορας της τουριστικής εταιρείας φέρεται να επιτέθηκε στον τουρίστα και τους έκοψε με μαχαίρι. Ο τουρίστας υπέβαλε ξανά αναφορά στην αστυνομία πριν πάει στο νοσοκομείο. Ο τουρίστας είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι ήταν αναστατωμένοι με τις αρμόδιες αρχές που ζήτησαν βοήθεια.

Η είδηση ​​ήρθε ξανά στο φως μετά το βίντεο κλιπ της λογομαχίας και ο καυγάς έγινε viral στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία διερευνά περαιτέρω το περιστατικό.

Τα ονόματα της τουριστικής και τουριστικής εταιρείας, καθώς και του χειριστή, κρατήθηκαν από την αρμόδια αστυνομία εν αναμονή περαιτέρω έρευνας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.