Βρέθηκε σορός αλλοδαπού να επιπλέει κοντά στο νησί Tao στο Koh Phangan, πιθανώς αγνοούμενος Γερμανός

Νησί Tao στο Surat Thani -

Ένα πτώμα αλλοδαπού βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα κοντά στο νησί Tao (Νησί της Χελώνας), βορειοδυτικά του νησιού Phangan.

Το Κέντρο Διοίκησης Ναυτικών Επιβολής της Ταϊλάνδης (Ταϊλάνδης – MECC) ανέφερε σήμερα το απόγευμα (6 Φεβρουαρίουth) ότι ειδοποιήθηκαν για το πτώμα από έναν ντόπιο ψαρά στο νησί Tao.

Πιστεύεται ότι το σώμα μπορεί να είναι ο κύριος Florian Storz, 35 ετών, αγνοούμενος Γερμανός υπήκοος, καθώς ο ίδιος και το σώμα έχουν ένα τατουάζ χελώνας στην πλάτη τους.

Ωστόσο, η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τελική ταυτοποίηση.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας Γερμανός άνδρας χάθηκε αφού πήδηξε από ένα πορθμείο κοντά στο νησί Phangan στο Surat Thani στις 31 Ιανουαρίουst

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός αγνοούμενου Γερμανού τουρίστα που πήδηξε από πορθμείο κοντά στο νησί Phangan στο Surat Thani.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.