Ρωσικό αεροπλάνο κατέρρευσε κατά την απογείωση στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Καπνός και φωτιά βγήκαν από τη δεξιά πλευρά ενός αεροπλάνου ενώ απογειωνόταν στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Στις 5:00 μ.μ. του Σαββάτου (4 Φεβρουαρίουth) η πτήση της AZURAIR Airlines με αριθμό ZF3604 απογειωνόταν σε πτήση προς τη Μόσχα στη Ρωσία."

«Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας είδε λίγο καπνό να βγαίνει από τη δεξιά πλευρά του αεροπλάνου. Επικοινώνησε με τον καπετάνιο πριν το αεροπλάνο ματαιώσει την απογείωση. Το αεροπλάνο φρενάρει αμέσως με αποτέλεσμα να δυσλειτουργεί το σύστημα του δεξιού τροχού και να σπάσει ο τροχός».

«Χρειάστηκαν περίπου 40 λεπτά για να απομακρυνθεί το αεροπλάνο από τον διάδρομο. Το αεροπλάνο βρισκόταν στον τροχόδρομο που εμπόδιζε άλλα αεροπλάνα. Το αεροπλάνο AZURAIR απομακρύνθηκε από τον τροχόδρομο στις 0:30 π.μ. της Κυριακής (5 Φεβρουαρίουth). "

«Συνολικά έχουν επηρεαστεί 16 πτήσεις. Ορισμένες πτήσεις καθυστέρησαν, ενώ ορισμένες πτήσεις έπρεπε να προσγειωθούν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Krabi και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Suvarnabhumi.

«Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ διερευνά το περιστατικό για ασφάλεια και καλύτερη διαχείριση ώστε να φτάσει τα διεθνή πρότυπα. Ζητούμε συγγνώμη για το περιστατικό».

Πίστωσης Φωτογραφία: [προστασία μέσω email]

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.