Ρώσοι τουρίστες βοηθούν στον καθαρισμό της παραλίας στο νησί Samui

Νησί Samui, Surat Thani -

Ρώσοι τουρίστες βοήθησαν στη συλλογή των σκουπιδιών σε μια παραλία στο νησί Samui.

Τον Ιανουάριο 31st το πρωί πολλοί τουρίστες που ήταν Ρώσοι βοηθούσαν να μαζέψουν τα σκουπίδια στην παραλία Baan Mae Nam πριν ασκηθούν, κολυμπήσουν και κάνουν ηλιοθεραπεία.

Τα σκουπίδια που βρέθηκαν στην παραλία ήταν πλαστικά μπουκάλια, γυάλινα μπουκάλια και φύκια.

Ένας από τους Ρώσους τουρίστες, ο κ. Mike Michael, είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης: «Η οικογένειά μου και εγώ συνεχίσαμε να επισκεπτόμαστε το νησί Samui εδώ και εννέα χρόνια. Οι ντόπιοι του Σαμούι είναι πολύ καλοί και το νησί Σαμούι είναι πολύ όμορφο.»

«Ο δυνατός άνεμος και τα κύματα έχουν φέρει σκουπίδια από τη θάλασσα και τη στεριά στην παραλία. Δεν θέλουμε να δούμε μια βρώμικη παραλία. Είναι επικίνδυνο και για άλλους παραθαλάσσιους αν πατήσουν γυάλινα μπουκάλια». πρόσθεσε ο Μάικ.

Ο κ. Pumin Nakpetpoon, χειριστής μπανγκαλόου στην παραλία, μετέφερε τα σκουπίδια που μάζευαν οι τουρίστες σε έναν κάδο κοντά στο δρόμο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.