Τέσσερις Νιγηριανοί συνελήφθησαν στο Πουκέτ με περισσότερες από 1200 ημέρες παραμονής ο καθένας

Rawai, Chalong–

Τέσσερις Νιγηριανοί άνδρες συνελήφθησαν στο Rawai και στο Chalong με περισσότερες από 1,200 ημέρες παραμονής ο καθένας.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express χθες (3 Φεβρουαρίουrd) ότι συνέλαβαν για Νιγηριανούς άνδρες που είναι:

  1. Ο κ. NAH KENNETH CHIBUZO, 34 ετών, ο οποίος βρίσκεται τώρα σε 1,207 ημέρες υπέρβασης. Συνελήφθη σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Soi Palai, Chalong.
  2. Ο κ. JAMES CHINONYEREM ONWUMYIRIMMADU, 30 ετών, ο οποίος έχει πλέον 1,469 ημέρες υπέρβασης. Συνελήφθη στο Soi Chao Fa 49 στο Chalong.
  3. Ο κ. OLIVER ABAZIE UCHECHUKWU, 34 ετών, ο οποίος έχει πλέον 1,221 ημέρες υπέρβασης. Συνελήφθη στο Soi Sai Yuan 9 στο Rawai.
  4. Ο κ. MICHAEL ARINZE EJIOGU, 31 ετών, ο οποίος έχει πλέον 1,236 ημέρες υπέρβασης. (Ο τόπος σύλληψης δεν έχει προσδιοριστεί.)

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι οι τέσσερις Νιγηριανοί άνδρες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες υπέρβασης διαμονής και τελικά απέλαση και εγγραφή στη μαύρη λίστα.

Η σύλληψη έπεται αφότου οι αστυνομικοί έλαβαν ανώνυμη πληροφορία από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι αυτοί (Ξένοι από την αφρικανική ήπειρο) έμειναν σε μια περιοχή όπου δεν ζούσαν πολλοί άνθρωποι και ήταν ύποπτοι για ενασχόληση με ερωτικές απάτες.

Οι τέσσερις ύποπτοι ως επί το πλείστον έμεναν μόνο στο κατάλυμά τους και συνήθως δεν έβγαιναν έξω. Τα πρακτορεία της Ταϊλάνδης φρόντισαν για τον καθαρισμό του δωματίου τους, την παράδοση φαγητού και την εύρεση χώρου διαμονής. Ο ενδιαφερόμενος πολίτης επικοινώνησε με την Thai Immigration καθώς ήταν καχύποπτοι για το γεγονός ότι οι άνδρες φαινόταν να κρύβονται και να απομονώνονται και φέρεται να ήθελαν να προστατεύσουν την κοινότητα.

Το Thai Immigration ευχαρίστησε τον άγνωστο ενδιαφερόμενο πολίτη και ενθάρρυνε περισσότερους από αυτούς που αποκαλούσαν «καλούς πολίτες» να εμφανιστούν και να αναφέρουν ύποπτη συμπεριφορά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.