Αμερικανός τουρίστας βοήθησε αφού χάθηκε στο ακρωτήριο Krating στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Αμερικανός τουρίστας βοήθησε αφού χάθηκε στο ακρωτήριο Krating, νοτιοδυτικά του Πουκέτ.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express σήμερα (4 Φεβρουαρίουth) ότι ένας άγνωστος άνδρας Αμερικανός τουρίστας τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο της Τουριστικής Αστυνομίας στο 1155. Είπε ότι περπατούσε σε ένα μονοπάτι κοντά στο ακρωτήριο Krating στο Karon μόνος. Δεν κατάφερε να βρει τη διέξοδο.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ και ένας καλός Σαμαρείτης συνδέθηκαν με τον Αμερικανό τουρίστα μέσω της εφαρμογής WeChat μέχρι που βρήκαν τον τουρίστα που βρέθηκε ασφαλής και μεταφέρθηκε πίσω στην έξοδο.

Ο Αμερικανός τουρίστας είπε ευχαριστώ στους αξιωματικούς και τον Καλό Σαμαρείτη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.