ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αναζήτηση για τον εξαφανισμένο Γερμανό κοντά στο νησί Phangan συνεχίζεται την Ημέρα 4

Νησί Phangan, Surat Thani -

Η έρευνα για έναν αγνοούμενο γερμανό τουρίστα που φέρεται να πήδηξε από ένα πορθμείο κοντά στο νησί Phangan στο Surat Thani συνεχίστηκε την 4η ημέρα.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Η Διοίκηση Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ανέφερε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι ειδοποιήθηκαν ότι ένας άνδρας ξένος τουρίστας πήδηξε από ένα πλοίο που κατευθυνόταν από το νησί Phangan στις 7:00 μ.μ. της Τρίτης (31 Ιανουαρίουst) στο Donsak στο Surat Thani.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός αγνοούμενου Γερμανού τουρίστα που πήδηξε από πορθμείο κοντά στο νησί Phangan στο Surat Thani.

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Samui αναφέρει ότι η έρευνα από το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης και τα σωστικά συνεργεία συνεχίστηκαν στον ωκεανό και στην ξηρά στην παραλία Thong Sala μέχρι την παραλία Baan Tai και την προβλήτα Hua Tean.
Οι πράκτορες τουριστικών σκαφών και οι ξενοδόχοι έχουν ενημερωθεί για τον κ. Florian Storz, 35 ετών, και ότι εάν τον δουν να αναφέρει την τοποθεσία του. Σε αυτό το σημείο, τα σωστικά συνεργεία δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ο αγνοούμενος να κολυμπούσε για να προσγειωθεί κοντά.
Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.